Palvelumme

Meillä on laaja myynnin edistämiseen räätälöidyt palvelut

Ainoa  tavoitteemme on tuottaa teille myyntiä. Kanavaan, työkaluihin tai mediaan katsomatta.

Miten voimme auttaa teitä?

Myynnin konsultointi

Kaikkea ei kannata ulkoistaa! Tiimin rakentaminen on taitolaji ja ennenkaikkea oikean myynnin rakentajan löytäminen ottaa rahan lisäksi aikaa ja paljon. Olemme rakentaneet usealle eri alan yritykselle voimakkaan inhouse myyntitiimin alusta saakka heidän omissa tiloissa. Tarkkaan valitut Asiantuntijamme tuottavat myös 1 - 365 vrk mittaisia teletiimin launcheja sekä myynnit ylös valmennuksia asiakkaidemme tiloissa. Konsulttimme poistuu työmaalta vasta kun myynti käy ja kukkuu.​

Buukkaus

Pääosaamisemme on premium tason asiantuntijabuukkauksissa. Teknologiapartnerimme ovat maailmalla liidienhankinnan edelläkävijöitä ja hoidamme myös liidienhankkinnasta lähtien parhaan lopputuloksen kustannustehokkaasti, jotta arvokas brändinne ei kärsi kylmäpuheluista.

Kyselykartoitukset

Tarvitsit sitten tietoa asiakkaistasi, uusista markkinoista tai yhteistyökumppaneista. Anna meidän selvittää se puolestanne. Olemme tehneet kansainvälisiä kyselykartoituksia asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Sosiaalisen median konsultointi

Organisaatioiden perustaitoihin kuuluu nykyään myös sosiaalinen media. Mikä kanavat? Kohderyhmä? Kuinka monta julkaisua? Kannattaako käyttää aikaa siihen? Tämän takia tuotamme somekonsultointia, jossa tarjoamme vuosien onnistumisilla tehokkaan koulutuksen, jotta te osaatte pitää somekanavianne yllä ja mahdollisesti launchata ne räväkästi ja näkyä asiakkaillenne. Meille ei makseta turhasta. Koulutamme sosiaalisen median käytännöt ja valmennamme niin kauan ennen kuin se muuttuu rutiiniksi. Olemme mm tuottaneet orgaanisesti 270.000 oikeanlaista Seuraajaa 14 huoneen pienelle hotellille alle 1000€ budjetilla.

Telemyynti

Haluatko Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan telemyyntitiimin kasvattamaan liiketoimintaanne jo mahdollisesti ensi viikolla puhtaalla Cost Per Order hinnoittelulla?

24/7 asiakaspalvelu

Tuotamme teille parhaan asiakaspalvelu ratkaisun räätälöidysti. Tarvitsette chatin, puhelimen tai molemmat. Meillä on nopea, kokenut ja rautaisen ammattitaidon omaava asiakaspalvelutiimi. Meiltä onnistuu myös kansainvälinen asiakaspalvelu.

Tehdään uskomattomia asioita, yhdessä!

Kerro myyntitavoitteesi tai kasvuhalusi

Referenssimme